få et gratis tagtjek

Tagtjek – Hvornår har du sidst fået et eftersyn af dit tag?

markering

Et gratis tagtjek er altid en god idé. For det første er det gratis, og du mister dermed ingen penge ved at få det udført. Desuden bliver du klogere på, om hvilken stand dit tag er i. Læs mere om et gratis tagtjek her.

Få en fagmands vurdering

Et tagtjek vil blive udført af en fagmand. Derfor vil du få en professionels vurdering af, hvordan dit tag har det. Det kan være tilfældet, at taget skal skiftes eller renoveres. Hvis taget er i dårlig stand, er det enormt vigtigt at få det skiftet. Det skyldes, at regnvand ellers kan begynde at trænge ind, hvis der er skader eller revner, og fugt kan dermed blive et stort problem.

Måske behøver du ikke at få taget skiftet, men kan nøjes med en tagrenovering. Det kan fagmanden hjælpe dig med at vurdere. Du kan spare mange penge ved en renovering i stedet for udskiftning af taget. Hvis taget er meget slidt og snart skal skiftes, vil det dog ikke kunne betale sig at få det renoveret. Her er den bedste investering at udskifte taget.

En fagmand kan hjælpe dig med at vurdere, hvad dit tag har brug for. Det kan være svært selv at vurdere, hvorfor gode råd er en stor hjælp.

Få et gratis tagtjek hver femte år

Man anbefaler, at du får et tagtjek hvert femte år – hvis dit tag er mere end 20 år gammelt. Du kan her få rettet op på skaderne i tide, og et gammelt tag kan nemmere gå i stykker. Det vil give dig ro i sindet, at du ved, hvordan dit tag har det. Hvis taget er i god stand stadigvæk, kan du slappe af.

Faktisk kan du også selv gøre noget for at sikre, at dit tag holder sig i god stand. Du kan rengøre dine tagrender og nedløb. Dette kan du gøre hvert femte år, alt efter hvilket tag du har. Det kan forlænge tagets holdbarhed.

Hvad er et tagtjek?

Et tagtjek er en vurdering af dit tag. Det bliver noteret i en rapport. Man vil notere, om der er utætheder, skader eller lignende. Hvis det er tilfældet, kan du forhøre dig om, hvorvidt taget skal udskiftes eller renoveres.

I rapporten vil du også få at vide, hvilken stand taget er i, og hvor mange år det kan holde endnu. Det giver dig større vished. Man kan sige, at det gælder på samme måde som en bil. Du tager en bil til eftersyn, det samme kan du gøre med dit tag. Taget bliver slidt med årene og kan få skader på grund af slid.

De råd, du får af fagmanden, behøver du ikke at følge. Det er din vurdering, hvad du vil gøre. Derfor er et gratis tagtjek kun en fordel for dig. Det er gratis og uforpligtende.

Ved et tagtjek får du en rapport, som vurderer:

  • Skal taget udskiftes?
  • Skal taget renoveres?
  • Er der skader eller lignende?

Vi kan derfor kun anbefale at få udført et gratis tagtjek. Du bliver klogere, og pengepungen bliver ikke mindre.