Byg dit eget diskotek derhjemme

skruetrækker, pære, værktøj, gør-det-selv

Hvis du kan lide at være gør-det-selv-mand, og du kan lidt at holde fester, så kan det være, du skal kombinere de to og bygge dit eget diskotek derhjemme. Så behøves du og vennerne ikke tage ud i byen, når I skal feste – I kan gøre det lige i dit eget hjem! Lyder det ikke som en god idé? Hvis du leder efter et godt sted at købe festudstyr til at bygge dit hjemmediskotek med, så kan du finde godt udstyr på Disconetto.dk.

diskotek, lydanlæg, festudstyr, enhed, DJ

Derfor er hjemmefester federe

Hvis du har været til mange fester, så har du sikkert også prøvet at opleve følelsen af, at det bare er fedest til førfesten. Du ved, festen inden man tager i byen. Hvorfor er det mon det? Fordi man i byen ofte bliver skilt fra hinanden og derudover ofte ikke kan høre, hvad hinanden siger. Det er noget, de fleste der har gået meget i byen, har prøvet at opleve. Hvis du derimod sørger for, at I oftere holder fester derhjemme, så behøves du ikke bekymre dig om udfordringerne ved at tage i byen. Det er også langt billigere at blive derhjemme – og der kan man selv bestemme, hvor højt musikken skal spille. 

Lyd til festen – sæt gang i stemningen

Hvis du skal bygge dit eget diskotek derhjemme, så skal du helt sikkert sørge for at have den rigtige lyd. Et dansegulv er ikke et fedt dansegulv, hvis der ikke er god lyd i anlægget og fed musik, man kan skrue højt op for. Hertil kan det være, at du skal anskaffe dig en forstærker, så I kan skrue helt op for musikken, og så det kan føles som på klubben. 

Lys til festen 

Hvis du skal have det komplette diskotek derhjemme, så skal du helt sikkert også have gang i det rigtige lys. Der er masser af forskellige effektlys, du kan købe og sætte op, når du gerne vil skabe dit eget dansegulv. Lys er vigtigt for at sætte den rette stemning, og et diskotek uden lys er bare ikke et ordentligt diskotek. Hvis du er handyman, så er det jo ingen sag for dig selv at sætte en masse lys og måske endda discokugler op. Det kræver ikke andet end en skruetrækker, nogle hænder der godt skruet på samt en god vision om, hvordan det hele skal ende med at se ud. 

kugle, diskotek, fest, lys

Røgmaskine til den ultimative fest

Hvis du virkelig skal sætte gang i festen, så skal du naturligvis anskaffe dig en røgmaskine. Du kan sætte en røgmaskine op i loftet, så den peger ned mod dansegulvet. En røgmaskine er klart noget, der sætter gang i festen. Det ved du også, hvis du engang selv har stået på et dansegulv, hvor der blev tændt for en røgmaskine. Det er bare som om, der bliver sat gang i en speciel stemning, når røgmaskinen bliver tændt. Alle får lidt mere lyst til at danse og slippe sig fri, og stemningen bliver løsnet op og tændt. 

Efterlad en kommentar