Byg selv og få det perfekte hjem

Undgå utallige renovationer

Et af de steder, hvor vi uomtvisteligt bruger allermest tid er selvfølgelig vores eget hjem. Derfor er det også enormt vigtigt, at vi føler os hjemme og er tilfredse med både indretning og bolig. Desværre er det de færreste danskere, der bruger tid og energi på faktisk at indrette deres hjem, så de er glade for det. Vi har ganske enkelt ikke tid til at slå vægge ned, male nyt eller indrette stuen med nye møbler. 

Vil du altså gerne have et hjem, du bliver glad af at træde ind i, og som har plads til jer alle, så er løsningen måske at bygge selv.

Design

 

Det er det værd

Med ”bygge selv” menes der naturligvis ikke nødvendigvis, at du selv skal i gang med fugtsvans og mørtel, men bare at I får bygget et hjem efter egne tegninger. Så kan det godt være, at det er en anelse dyrere end at købe et gammelt, fugtskadet hus i provinsen. 

Til gengæld kan I selv bestemme alt lige fra beliggenheden til antal værelser og farven på mursten. Selv om det på lang sigt vil spare jer for både reparationer, ombygninger og sure miner, er det dog heller ikke frit for arbejde at bygge selv på den måde.

Tværtimod kræver det en del indledende arbejde, som dog i den grad ender med at lønne sig. Har I for eksempel altid drømt om et stort soveværelse, et lille, hyggeligt 60’er køkken eller 2 badeværelser, så er dette muligheden for at få det perfekte hjem, ligesom I vil have det. 

Mange ender dog med at gå så meget op i specifikke detaljer, at det både bliver alt for dyrt og tager alt for lang tid. Det smarte ved at bygge selv var jo netop at undgå spildtid, så forsøg i stedet at prioritere. Hvad betyder i grunden mest for jer?

Droemmehjem

Husk at prioritere

I en del tilfælde er svaret køkkenet, da det i mange henseender er hjemmets centrum. Heldigvis findes der også masser af gode muligheder for at få bygget et smukt og personliggjort køkken. Hvis I er blevet forelskede i en bestem stil, ideen om et åbent køkken eller måske bare gerne vil have noget professionel sparring, så er det klart den rigtige vej at gå.

Alligevel er det vigtigt at huske på, at den perfekte bolig først bliver det perfekte hjem, når man er flytter ind og har gjort det til sit eget. Lad derfor være med at forelske jer i husets pletfrie tilstand, når I første gang flytter ind. 

Selvom det er som taget ud at et boligmagasin, så vil det ikke blive ved med at se sådan ud. Det hænder at jeres yndlingskøkkenskuffer bliver skamferede, at sko kommer til at flyde i den nøje udtænkte entre eller at begge badeværelser roder. Det er jo det, der gør det til det perfekte hjem.

Efterlad en kommentar